Светът веч е на колене
след безотговорно време .
Вече сме толкова малки ,
безпомощни, плахи, жалки.
Враг невидим атакува
надсмива се и ликува.
Да прогони таз злокоба
молим отчаяно Бога.
Грешки наши да прощава
със любов да ни дарява.
А ние пляскаме с ръце
да благодарим от сърце
на нашите лечители
от вируса спасители.
© Сета Ексерджиян Todos los derechos reservados