9.04.2020 г., 0:08 ч.

Covid 19 

  Поезия » Друга
388 0 0

Светът  веч е на колене

след безотговорно време .

Вече сме толкова малки ,

безпомощни, плахи, жалки.

 

Враг невидим атакува

надсмива се и ликува.

Да прогони таз злокоба

молим отчаяно Бога.

Грешки наши да прощава

със любов да ни дарява.

 

А ние пляскаме с ръце

да благодарим от сърце 

на нашите лечители 

от вируса спасители.

© Сета Ексерджиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??