29 jun 2008, 13:48

cry me a river 

  Poesía » Versos blancos
751 0 12

ако имаш малко разум

заключи паметта

рисунките по изпотеното стъкло

нощта

скрий от очите ми

чашите

стека с цигари

обещанията

всички отчайващи обяснения за това

колко ми отива черното

и новото розово колие

вярвам ти

не се губи в думите

бляскавите събития са моя тясна специалност

когато те връщам на дъното

безмилостно съм красива

вплетена в срички

които никога не можеш да произнесеш

не ме ограждай в букви

дето ги няма в нито едно графологично изследване

на характера

сълза съм

не искам много -

само оше веднъж да потека

по ръцете ти

 

 

 

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??