12 nov 2022, 19:47

Цвете малко 

  Poesía » De amor
161 0 0
    Цвете малко

 

Цвете малко, цвете синьо,

за любов ли ми шептиш?

Ти си толкова красиво,

искаш да ме поздравиш!

 

Във небето се оглеждаш,

слънцето пък те краси.

Но към мене не поглеждаш

и душата ме боли.

 

Може би си ти щастливо,

но не питаш как съм аз

или страдаш мълчаливо

като мене в този час?

 

Цвете малко, цвете синьо,

подари ми красота!

Може ли да те откъсна,

за да грееш в моята коса?

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??