4 nov 2006, 22:25

Цвете /на баба/ 

  Poesía
818 0 0
Ти чакаш някоя ръка последна
да те изтръгне от живота, от света...
Нима в качулката на вятъра позна
палача свой, над теб приведен!

Но там където бе родено
за миг осиротялата земя
ще топли сълзите ти - семенца,
покълващи след тебе.

© Румяна Славкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??