4 нояб. 2006 г., 22:25

Цвете /на баба/ 

  Поэзия
816 0 0
Ти чакаш някоя ръка последна
да те изтръгне от живота, от света...
Нима в качулката на вятъра позна
палача свой, над теб приведен!

Но там където бе родено
за миг осиротялата земя
ще топли сълзите ти - семенца,
покълващи след тебе.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??