21 feb 2020, 15:21

Цвете в снега 

  Poesía » De amor
601 0 0

Като ладия е моята любов -

отнася ме тя надалече

и чувам аз нейния зов -

чувам теб, хубаво момиче.

 

И слизам аз на брега,

от слънчеви лъчи озарен,

сред злото си кат цвете в снега,

затуй без теб съм натъжен.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??