24 jul 2011, 16:43

Цветен дъжд 

  Poesía » Versos blancos
500 0 0

Нежност. Красивият танц на докосването.

Мелодия и цветове.

Моята кожа и кадифе.

Като сън. Толкова хубав.

Пепел от рози. Влюбените сълзи.

Само с очи ме целувай.

Така е красиво.

Най-цветния дъжд ми подари...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??