14 sept 2007, 19:02

Цветна тишина 

  Poesía
471 0 3

Във тишината искам да те срещна,

във дъх от цвят, дори и грешна.

Във цвят от тишина да видя свят.

– Кажи, това дали е грях?

 

И грешен цвят аз искам да ти дам,

и с цветен грях със теб да бъда там.

Във танц да мине тази наша среща,

таз цветна среща в тишина гореща.

 

Танц във грях и цветна тишина,

а танцът тих се носи над нощта.

И цветна нощ, и танц във тишина,

така са слети нашите тела.

© Николай Стойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??