28 mar 2010, 17:35

Цветница 

  Poesía
522 0 3



Изпушиха лулите си

през зимата

комините.

Ето ги -

на слънчевия изблик

примижават късогледо.

Изнасят си цветята -

пъстри

пелерини - по тераси

домакините.

Пролетна мелодия

звучи...

Макар и още бледа!

 

Б.Калинов.27.03.2010 г.

Пловдив.

http://www.playcast.ru/view/1176167/dff7f53ec57ce03d05f9c5a77dbf3f02fde68b81pl

 

 

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??