9 abr 2023, 17:38

Цветница 

  Poesía
321 5 4

Колко много са цветята
по поляни, в къщи и в гората.
Колко радост те ни носят
и на слънцето пламтят.

 

Бели, розови, червени,
като мънички деца засмени!
Всяко мига ти с оченце
и поклаща в такт телце!

 

Стройна клонка от върбица
слага се на входната вратица.
Божи символ днес това е - 
изцеление вещае. 

 

Цветница е! Божи празник! 
Всеки вярващ романтик
цветенца за здраве подарява
и цветно име поздравява!

 

09.04.2023

© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados

  592  11  11 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??