18 sept 2008, 11:20

Цветните хора 

  Poesía » Filosófica
812 0 11
Високо в небето сред розови облаци
се крие народът на цветните хора,
приличат на нас далечните сродници,
но близки са само със Бога Природа.

Отварят очи с молитва към утрото,
закусват сълзички от нашия свят
и тъй осъзнават всичко зад чутото,
което ни кара да се чувстваме в ад.

Живеят във крепост от слънчеви мисли,
в която се влиза без вход и врата,
и пишат със ноти по празните листи,
които се губят, щом свърши мига.

Високо в небето са малките хора,
защото не вярват във края на днес,
а ние сме долу със нашата злоба
и даже на брата не казваме ” Влез!”

© Веселин Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??