25 jul 2007, 23:52

Цветно 

  Poesía
1500 0 4
Докосването от любов е нежност.
Докосване от доброта е стих.
А вярата преплита ги в безбрежност
в очакване на цветния мотив.

Черно-бяло проплаква пианото,
сиво-черен угасва денят.
Цветна нощ е обгърнала двамата
длани вплели... на стария мост.

© Нела Цолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??