25.07.2007 г., 23:52 ч.

Цветно 

  Поезия
1279 0 4
Докосването от любов е нежност.
Докосване от доброта е стих.
А вярата преплита ги в безбрежност
в очакване на цветния мотив.

Черно-бяло проплаква пианото,
сиво-черен угасва денят.
Цветна нощ е обгърнала двамата
длани вплели... на стария мост.

© Нела Цолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??