Jul 25, 2007, 11:52 PM

Цветно 

  Poetry
1284 0 4
Докосването от любов е нежност.
Докосване от доброта е стих.
А вярата преплита ги в безбрежност
в очакване на цветния мотив.

Черно-бяло проплаква пианото,
сиво-черен угасва денят.
Цветна нощ е обгърнала двамата
длани вплели... на стария мост.

© Нела Цолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??