20 may 2009, 0:10

Цветно 

  Poesía
629 0 8

              

 

Онези бледи сенки на жени,

които са преминали през тебе,

оставили следи от тебешир,

мастило и моментно вдъхновение...

 

Оставили сълзи със вкус на мед

по устните ти, с думи натежали...

А ти след всяка, по един куплет

със утрото в леглото си оставял...

 

Пристъпвам цяла. Нощен силует,

ще бъда в друг живот, навярно скоро.

Сега ти нося всички цветове...

За теб и мене... утре ще се моля.

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??