ще си взема
цвят от дъгата
ще нашаря с него
света
ще го обрисувам
с образа ти
с лилавото ще очертая
очите ти
със синьото ще опиша
душата ти
с оранжевото
ще направя
ръцете ти
останалите цветове
ще ги запазя
за себе си
единственото нещо
което ми остана
от теб
са приказките за
цветовете на дъгата
© Любослава Пиринкова Todos los derechos reservados