19 feb 2019, 10:10  

Апостолът на свободата 

  Poesía » Civil
475 1 1

В робския мрак появи се светлина -

ти даде на българина бъднина,

окови на тиранство разруши,

спаси от зло милиони души.

 

Затуй народът те обича

и никой не смее да те отрича.

Безсмъртен остана, макар да загина -

ти - най-велик син на нашата родина!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??