27 feb 2007, 11:47

Цветя от сълзи 

  Poesía
734 0 13

Цветя от сълзи

 

Цветята от сълзи топяха се в мен,

а ти потегли и не ги събра.

Сърцето ми бе свъсен ден,

а ето  дъжд пак заваля.

Моето утре започва от вчера-

макар, че ме очаква есента,

за да мога отново да се намеря.

От сълзите ми ще поникнат цветя!

 

© Мери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??