6 nov 2009, 23:34

Цветята 

  Poesía » De amor
579 0 1

Цветята на тъгата
тихо пак кървят,
цветята на тъгата
нежно пак мълчат.

Цветята на самотата
за тебе пак тъжат,
цветята на самотата
никога пак няма да стоят.

Цветята на любовта
за мене пак реват,
цветята на любовта
за теб и мене пак не спят!

Цветята на смъртта
за нас пак са тук,
цветята на смъртта...
те искаха аз да бъда друг.

© Илия Кузев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??