Nov 6, 2009, 11:34 PM

Цветята 

  Poetry » Love
576 0 1

Цветята на тъгата
тихо пак кървят,
цветята на тъгата
нежно пак мълчат.

Цветята на самотата
за тебе пак тъжат,
цветята на самотата
никога пак няма да стоят.

Цветята на любовта
за мене пак реват,
цветята на любовта
за теб и мене пак не спят!

Цветята на смъртта
за нас пак са тук,
цветята на смъртта...
те искаха аз да бъда друг.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??