Дърветата изпълняват цъфтящ,
осмислен пърформънс.
Ненатрапчиво ухаен дебют на
пищна реалистична постановка.
С потомствен финес
разработват новаторски етюди.
Постигнати романси
от повей на топла еволюция,
разлистват движения
открояващи изваяна визия.
Настъпват в сценична изразност
без да изпадат в треска.
© Misteria Vechna Todos los derechos reservados