18 dic 2023, 7:08

Джазиссимо 

  Poesía
814 3 2

 

 

Клавиши на пиано и среднощни трели -

допълвайки се - раждат съвършенство ...

Емоции взривени - покорени цели -

насаждат на душата ти блаженство !

 

Духът , трошащ бутилката - възкръсва,

тромпет и сакс - те завладяват слухом ...

Мечтите ти - калъпи старовремски пръсват ,

а ти - усещаш как израстваш духом !

 

Сола сервират лудите кларнети,

тромбонът - гледа да не изостава,

пригласят им китарата с корнета

и луксът - почва да се получава !

 

Добавяш конрабас и барабани -

магията у теб се депозира!

И ти си сигурен , че чудото ще стане -

сърцето ти - неспирайки - джазира !!!

 

 

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??