4 ago 2017, 23:13

*** 

  Poesía » Otra
356 2 8

Не се котира вече любовта,
тя, шарена близалка за поетите,
и нищо нямащите на света,
пресмятат вещо даденото, взетото.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??