Да бъда посока в твоите очи,
да бъда твоя мечта.
Да бъда вятърът в твоите коси,
да бъда твоята звезда.
Да бъда слънцето по твоето лице,
да бъда ласка в нощта.
Да бъда пламъкът в твоето сърце,
да бъда твоя сълза.
Да бъда... а може би не...
© Петко Todos los derechos reservados