30 янв. 2010 г., 14:46

*** 

  Поэзия » Любовная
483 0 0

Да бъда посока в твоите очи,
да бъда твоя мечта.
Да бъда вятърът в твоите коси,
да бъда твоята звезда.
Да бъда слънцето по твоето лице,
да бъда ласка в нощта.
Да бъда пламъкът в твоето сърце,
да бъда твоя сълза.
Да бъда... а може би не...

© Петко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??