9 abr 2007, 0:12

* * * 

  Poesía
640 0 0
 

В мрак и тъма,

да се изясни ума,

се ражда злото сред нас

и завладява ни завчас!

Всички стават негови роби,

да се бяхме вслушали преди в мъдрите прокоби!

Сега като вълци бродим, за мъст

и така ще е чак до гроб и пръст!

Жадни за кръв и плът,

сме готови да тръгнем на дълъг път.

Да посеем страха

в нечия душа.

Животинското проговаря,

разкасва и подминава,

на никой не прощава!

Единствено гладът остава,

да броди навред.

Дори да си дадеш обет,

няма да го спреш,

единствано зависи дали ще умреш!

© Александра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??