10 mar 2009, 16:29

* * * 

  Poesía
414 0 0

Хиляди целувки по-дълбоко в океана на страстта,

почувствах как кръвта шурти от ушите ми,

уплаших се, че няма да изплувам и затова ти казах,

че съм само турист в твоето легло...

Инстинктът ми за оцеляване реши,

че всеки е получил своето и трябва да се разделим...

Щастлив удавник би била душата ми, ако можех да го победя.

 

© ПЕТРОНИЙ ПЛОВДИВСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??