24 jul 2015, 0:00

* * * 

  Poesía
927 0 20

 Оцелях, ето някак, а си  казах - дотук,
мислех - ето, било е кармично,
чаша вино, приятел, усмивка напук,
знам, Боже, знам - нищо лично.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??