29 ago 2012, 20:21

* * * * * * * * * 

  Poesía » Filosófica
429 0 0

 

 

 

на тази спирка забравена

влакът просто се случва: 

само възможност

пространство и време

търсено и намерено

(не)битие на онези

повярвали в пътища

(като птиците)

а не в пристигане някъде 

там в другостта

(само)влюбена нарцисно-безнадеждно в 

своето право на съществуване

заложено лекомислено и загубено елегантно

с любов и благодарност

in medias res

в играта велика на космоса

 

 

 

© Енчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??