10 feb 2011, 19:55

* * * 

  Poesía » De amor
473 0 4

Защо ми е дарен живот,

след като не зная как да си го изживея?

За какво са ми очи,

като не мога да оценя красотата ти?

 

Защо са ми ръцете,

след като не мога да те галя нежно?

За какво са ме дарили с устни,

когато не мога да ги впия в твоите?

 

Защо изпитвам всички тези чувства,

след като не мога да ти кажа колко много те обичам?

Кажи ми, как, как ще продължи животът ми,

когато теб те няма вече?

© Едита Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??