4 mar 2009, 22:40

* * * 

  Poesía » De amor
521 0 0

"Обичам те" - Слънцето извика

и страшни облаци го скриха.

Мълнии гласа заглушиха,

капки дъжд следите отмиха.

 

А после изгря луната -

във мрака недочула словата.

Както ти не чуваш душата -

защото само лъжи изрича устата.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??