4 мар. 2009 г., 22:40

* * * 

  Поэзия » Любовная
522 0 0

"Обичам те" - Слънцето извика

и страшни облаци го скриха.

Мълнии гласа заглушиха,

капки дъжд следите отмиха.

 

А после изгря луната -

във мрака недочула словата.

Както ти не чуваш душата -

защото само лъжи изрича устата.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??