Mar 4, 2009, 10:40 PM

* * * 

  Poetry » Love
541 0 0

"Обичам те" - Слънцето извика

и страшни облаци го скриха.

Мълнии гласа заглушиха,

капки дъжд следите отмиха.

 

А после изгря луната -

във мрака недочула словата.

Както ти не чуваш душата -

защото само лъжи изрича устата.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??