16 dic 2017, 2:25

Да... 

  Poesía
1097 2 2

Да притвориш очи...
...да чуеш своето дишане...
и да се вслушаш в него...
...да притихнеш...в песента на сърцето си...
и да осъзнаеш...
...проникновенно и искрено за себе си...
че не живееш напразно...
...и всяка болка и всяка сълза си заслужават...
...защото обичаш...

Соня Георгиева...Сени

© Соня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??