16 дек. 2017 г., 02:25

Да... 

  Поэзия
1084 2 2

Да притвориш очи...
...да чуеш своето дишане...
и да се вслушаш в него...
...да притихнеш...в песента на сърцето си...
и да осъзнаеш...
...проникновенно и искрено за себе си...
че не живееш напразно...
...и всяка болка и всяка сълза си заслужават...
...защото обичаш...

Соня Георгиева...Сени

© Соня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??