4 mar 2012, 14:55

Да беше... 

  Poesía » De amor
1190 0 19

Да беше рана - да те преболя,

съдба да беше - да те изживея,

гореща жар - по тебе  да вървя,

или пък песен - за да те изпея...

 

Да беше птица - станал бих небе,

или си майка - в тебе да се раждам,

ако ме искаш - грях ще бъда днес,

вина да съм - ти пак не ме отпращай...

 

Да беше нощ - ще чакам като ден -

Луна ако си - Слънце да ти бъда...

Любов ли си - да съм във твоя плен,

и доживотна да си ми присъда...

 

Мечта да бе - копнял те бих до край,

или  молитва - всичко да поискам,

сълза бъди - окото ти съм,  знай,

и изплачи от мене всички истини...

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??