Да би искал топлина,
бих ти дала слънцето;
да би искал вятър,
бих ти дала косите си;
да би искал зора,
бих ти дала усмивката си;
да би искал любов,
бих ти дала душата си,
но ти ме поиска само за
част от времето.
Ще получиш хиляди секунди
самота...
© Ая Цонева Todos los derechos reservados
много ми хареса...с обич...мила Ая...липсваше...