4.06.2008 г., 9:47 ч.

Да би искал 

  Поезия » Любовна
515 0 2

Да би искал топлина,

бих ти дала слънцето;

да би искал вятър,

бих ти дала косите си;

да би искал зора,

бих ти дала усмивката си;

да би искал любов,

бих ти дала душата си,

но ти ме поиска само за

част от времето.

Ще получиш  хиляди секунди

самота...

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??