4 ago 2011, 12:15

Да бях 

  Poesía » De amor
761 0 0

Да бях говорела на камък,

би почувствал се виновен.

Да бях затворила го в замък,

би почувствал се самотен.

 

Да бях на северния полюс,

по-топло щеше да ми бъде.

Да бях на този полюс,

ти на другия да беше.

 

Да бях помислила преди,

сега нямаше да мисля.

Да бях отворила очи

и всичко да премисля.

 

Да бях поискала от тебе

с прегръдка да ме стоплиш.

Да бях ти отделила време,

ти тогава да му мислиш.

 

Да бях говорела на камък,

а не на теб - да не разбираш.

Да бях затворила го в замък,

както ти сърцето ми затваряш.

 

Да бях - но нищо не направих.

Да бях - сега не ще успея.

Да бях - сам там те оставих.

Да бях - с това бреме живея.

© Даниела Илчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??