(на всички Интернет флиртуващи - с усмивка и нищо лично)
Да бях направила поне салатка
и да посрещна милия с усмивка.
А не из интернет да се захласвам,
че там за мене някой рими натворил е...
От свойта дупка да не бях излизала,
да бях стояла кротка и добра,
да дремя с плетката пред телевизора,
с мечтици разни да не се моря...
Да бях поне изпържила кюфтета,
поне да бях изтупала килима...
А аз... по виртуалните лалета
ума си бях изгубила, незрима!
Да бях... Но както често може би се случва
(или пък просто съм си без късмет),
оказа се, че подигравка с чувствата
си бе направил някакъв “поет”.
Да бях поне си спряла интернета
и просто да погледам как вали...
Момичета, не вярвайте в поетите!
От седмото небе да паднеш, как боли!
© Мая Попова Todos los derechos reservados