8 dic 2011, 15:43

Да бях родена... 

  Poesía » De amor
473 0 6

Да бях родена да съм сянка,

на хладно в мене да се скриеш...

Да бях родена - самарянка,

от любовта ми винаги да пиеш...

 

Да бях родена да съм стъпка,

която винаги след теб остава...

Да бях родена да съм тръпка,

която нощите изпепелява...

 

Да бях родена да съм ехо,

без мисъл  думите ти да повтарям...

Да бях родена да съм чехъл,

крака удобно в който си поставяш...

 

Да бях родена да съм кана

за твоите горчиви мисли...

Да бях от слънце изтъкана

и грешките ти да пречиствам...

 

Да бях родена...

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??