Да бъда искам
Искам да бъда твоята сълза
в твоя смях да се разливам,
като капчица дъждовна да пълзя
от слънцето лицето ти да скривам.
Искам да бъда твоята усмивка
страхът да спирам и без да спра
ще вървя към тебе и ще съм щастливка,
че моята любов света разбра.
Не искам в мръсен бляскав свят
да те загубя, като вълна в потока
да се гмуркам и да ухая като цвят...
Живота мрачен е - не съм жестока.
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados