Mar 19, 2016, 6:04 PM

Да бъда искам 

  Poetry » Love
274 0 4

                                                            Да бъда искам

 

Искам да бъда твоята сълза

в твоя смях да се разливам,

като капчица дъждовна да пълзя

от слънцето лицето ти да скривам.

 

 Искам да бъда твоята усмивка

страхът да спирам и без да спра

ще вървя към тебе и ще съм щастливка,

че моята любов света разбра.

 

Не искам в мръсен бляскав свят

да те загубя, като вълна в потока

да се гмуркам и да ухая като цвят...

Живота мрачен е - не съм жестока.

 

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??