17 nov 2019, 0:26

Да бъда искам 

  Poesía » De amor
950 0 2

Да бъда искам

Искам да съм нежен пролетен дъжд
и с капките да лягам на мъжката ти гръд.
Да усетя ритъма на твоето сърце,
да те докосвам нежно с двете си ръце.

Искам да бъдеш слънце ясно,
светъл лъч да ме гали милно.
Сърцето да трепне, душата да мълви,
гръдта ми от радост да грее и да не скърби.

Дъжд пролетен да облее телата,
две болки да не спират в сърцата.
Да те обичам пролетен, щастлив,
да нарисуваме спомена красив.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??