17.11.2019 г., 0:26 ч.

Да бъда искам 

  Поезия » Любовна
964 0 2

Да бъда искам

Искам да съм нежен пролетен дъжд
и с капките да лягам на мъжката ти гръд.
Да усетя ритъма на твоето сърце,
да те докосвам нежно с двете си ръце.

Искам да бъдеш слънце ясно,
светъл лъч да ме гали милно.
Сърцето да трепне, душата да мълви,
гръдта ми от радост да грее и да не скърби.

Дъжд пролетен да облее телата,
две болки да не спират в сърцата.
Да те обичам пролетен, щастлив,
да нарисуваме спомена красив.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??