9 sept 2007, 20:38

да Бъда за теб! 

  Poesía
567 0 1

Прегърни ме! Цялата от студ треперя...

Страхувам се, когато съм сама.

Нямам сили и не смея...

за теб да мисля като за мечта...

 

 

 

 

Докосни ме... търся път да те намеря,

но питам се дали страхувам се от теб...

Трябваш ми... дишам, смея се, треперя...

и мечтая, Бъда аз за теб!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??