30 may 2018, 23:48

Да бъдем цяло 

  Poesía » De amor
422 3 10

На съхранение сърце ти поверих,
ала за чувствата му ти нехаеше.
Описах болката му даже в стих,
но ти не предполагаше...

 

Използва го, а после го захвърли,
оставено да се събира сам-само,
все още си за мен последен и първи,
отново излъжи, че сме едно!

 

На мястото, където беше ти,
постлах ти одеало със сърце
и в кръг нечетен брой свещѝ
разпалено топят се с часове.

 

И в този кръг две чаши от кристал
са пълни с еликсир на любовта,
налети с вино, до тях стои роял,
засвирил песен... Върни ми радостта!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??