27 sept 2013, 19:48

Да дам ли? 

  Poesía » De amor
588 1 0

Звездите ли да свалям? Не. Не мога!

Та нали до мене светиш ти?

Ти, мое щастие, любов, тревога,

ти - слънце мое във студените ми дни.

 

Сърцето си да дам ли? Не. Не бива,

то цялото на тебе се зарича,

на теб любов, страстна, луда, дива,

на теб... в това, че те обича!

 

Очите си да дам ли? На, вземи ги.

За какво са ми щом имам теб?

С целувките си, моля те, изпепели ги,

а после смело ме води напред.

  

Ръцете си да дам ли? Тях не искам

и никога на никого не ще ги дам,

в прегръдка с тях ще те притискам

да бъдем двама във света голям!

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??