12 feb 2013, 19:38  

Да играем на несподелимост? 

  Poesía » Versos blancos
635 0 0


да играем на несподелимост?
нека аз ти казвам, че ми липсваш,
а ти да казваш, че го знаеш.

© Сирарпи Мирзоян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??